LIVE STREAMING HIPPY GARDEN
  • Share:

15 godina Hippy Gardena

Renomirani modni brend Hippy Garden na čelu s dizajnericom i kreativnom direktoricom Đurđicom Vorkapić, 15 godina uspješnog modnog stvaralaštva proslavit će ekskluzivnim događanjem u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu, praćenim prijenosom uživo samostalne revije, modnim performansom te izložbom presjeka stvaralaštva.

Zagreb, 8. rujna 2014. – Bajkoviti prostor zagrebačkog Umjetničkog paviljona je središnje mjesto velikih likovnih događanja u hrvatskoj umjetnosti i kulturi. 11. rujna pretvorit će se u grandioznu, intrigantnu vilinsku šumu gdje u potpunosti vladaju Zorke, žene-vile božanskog roda koje je ljudskim okom moguće vidjeti samo u zoru. Naime, riječ je o 15. obljetnici Hippy Gardena i Hippy Garden Bridal Couture modnoj reviji unikatnih haljina izrađenih prema visokim postulatima mode, njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima po kojima je brend prepoznatljiv već dugi niz godina.

„Nakon našeg prvog profesionalnog modnog performansa 11.09.2005. godine bilo je inspirativno upravo taj datum odabrati za 15. obljetnicu. U tom naumu uvelike nam je pomogao zagrebački Umjetnički paviljon i grad Zagreb koji su prepoznali ne samo naš modni izričaj već i onaj visoko umjetnički koji stoji iza našeg stvaralaštva. Promišljanjem o vjenčanici kao ikoni ljubavi, stvorili smo Zorku – ranojutarnju vilu zore i odlučili ovu rođendansku modnu reviju pretvoriti u bajku,“ rekla je Đurđica Vorkapić.

Ekskluzivno događanje u režiji Hippy Gardena započinje u četvrtak točno u 19:15 sati. Voditeljica će biti Mila Horvat koja će uz boemske zvuke violončela Stanislava Kovačića zaželjeti dobrodošlicu uzvanicima iz kulturnog i javnog života. Zagasite groove note jazz artistice Artemije Stanić uvest će ih u vilinski svijet centralnog performans showa, spoj mističnog plesa i modne revije ekskluzivne kolekcije vjenčanica.

Ono što će ovaj događaj učiniti jedinstvenim i približiti modu svim istinskim zaljubljenicima jest live streaming događaja na web stranici www.hippygarden.com
Odbrojavanje počinje!

Direktan prijenos možete preuzeti i objaviti na Vašem mediju 11.rujna u 19:15 na linku: