budoir
  • Share:

Boudoir “Bloom Noir”

Čarobna jesen i hladna zima upravo su postale još ljepše uz maštovitu novu kolekciju kraljica regionalnog couturea, sestara Boudoir!

 ZAGREB, studeni 2016. Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovno podižu letvicu ne samo domaćih nego i regionalnih modnih kampanja. Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju “Bloom Noir” snimljena je u režiji nagrađivanoga modnog fotografa Mladena Šarića, te prezentira nevjerojatan spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porterlinije koja je već sada dostupna u ateljeu na adresi Radićeva 22.

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Bloom Noir”.

“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Više informacija o kolekciji i cijenama možete potražiti na www.boudoirzagreb.com

 

MAKE-UP: Saša Joković
HAIR: Milena Maršić (Salon Glamour)
STYLING:Ivana Pavić
MODEL: Zara Ružić (Color Models Management)