jetlag
  • Share:

JET LAG – Jesen/Zima 2014/15 PARIZ

Modni dvojac Jet Lag, dizajnerice Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak, na nadolazećem Schwarzkopf Cro À Porter predstavit će kolekciju za sezonu jesen/zima 2014/15.

Inspirirane Parizom svoj su dosadašnji urbani casual stil obogatile duhom pariške romantike. Funkcionalna odjeća inspirirana je detaljima arhitekture, šarmom ulica i bulevara te francuskom šansonom i Edith Piaf. Obogaćena je kozmopolitskom svježinom, punom preokreta i jedinstvenih detalja na svakom komadu iz kolekcije.

Predimenzionirani i pomalo “muški” krojevi na ženama, romantične suknje, koktel haljinice, neobične košulje, široki kaputi, mantili i uski krojevi hlača spoj su retra i seksi modnog izričaja koji odiše trendom.

Kolekcija je prošarana hrabrom paletom boja: od crne, raznih nijansi sive i sivo-plave boje, štofova, trapera i pamučnih kepera, preko nešto nježnijih tonova bež boje na mantilima i kaputima pa do jarko-crvene boje neoprena i kože, crno-bijelih prugica te upečatljivih crno-bijelih uzoraka na toplom vunenom štofu.

Najavna fotografija snimljena je u suradnji s karizmatičnom mladom glumicom osebujnog stila Petrom Kurtelom, koja se u stilu prave glumice uživjela u energično snimanje te odlično predočila viziju dizajnera i fotografa.

Ove sezone u suradnji s Nike Hrvatska, Jet Lag revija biti će upotpunjena tenisicama iz najnovije Nikeove kolekcije Air Max Lunar 90.

Revija Jet Lag na rasporedu je petak, 11.4.2014.

 

Ovosezonski, 23. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 9. do 12. 04. 2014.  u prostoru Jadran filma – Studio 2,  a na  njemu svoje kolekcije predstavljaju eminentna imena hrvatske modne  scene.

Tim:
Model: Petra Kurtela
Foto: Jelena Balić
Šminka: Karen Begić Jukčić
Frizura: Nikola Blažinčić