nebo
  • Share:

Modna kuća Nebo predstavila novu elegantnu i uglađenu modnu priču

U sjajnoj atmosferi podnevnog druženja u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a portera, ovaj je vikend kupcima modnog branda Nebo,  predstavljena je nova kolekcija istoimenog branda.

Bila je to ujedno i prilika za razgledanje nedavno otvorenog C3 Projekt Koncept prodajnog mjesta domaćeg dizajna na čijim se policama nalaze modeli čak 40 hrvatskih modnih dizajnera, brandova i modnih kuća, a  koji je oduševio sve posjetitelje.

Modna kuća Nebo je u svojoj kolekciji za zimu 2016. ostala dosljedna svom prepoznatljivom, elegantnom stilu. Nebo je inspirano stvarnom, opipljivom ženom, koja nosi i kupuje odjeću s njihovim potpisom. Ona je ženstvena i uglađena, a opet snažna i potpuno svoja. Važna joj je kvaliteta odjeće koju nosi, njena bezvremenost koja joj dopušta da gradi i nadograđuje svoj vlastiti stil.

U kolekciji prevladavaju prirodni materijali, u dnevnim kombinacijama vuneni veluri i pletiva, a u večernjim varijantama korišteni su viskozni pliševi, svileni sateni i til. Linije su čiste i geometrijske s naglaskom na detaljima, boje koje prevladavaju su crvena, crna i bijela zajedno sa strukturama materijala od koji je napravljena kolekcija.

Za make up modela pobrinulo se Učilište Profokus na čelu s vizažisticom Kristinom Atletić, za frizure Anita Mioč/Kuća četki, za cipele Hogl, a modeli su Talia models.