cap oglas 21x28 + 3mm_za web
  • Share:

Najveće i najatraktivnije modno zbivanje na ovim prostorima dva dana prije početka objavljuje najiščekivaniju modnu listu

Još nas samo dva dana dijeli do početka najvećeg i najatraktivnijeg modnog događanja u regiji. Ove sezone Schwarzkopf Cro A Porter pomno je skrivao listu dizajnera koja je zadnjih dana postala natraženiji podatak na modnoj sceni. Povodom objavljivanja liste i rasporeda, dizajneri su snimili i posebne selfie fotografije koje predstavljamo ovom prilikom. U tri dana održavanja, od 15. do 17. listopada, na pisti Schwarzkopf Cro A Portera vidjet ćemo kolekcije najboljih hrvatskih dizajnera.

Prvi dan, četvrtak, 15. listopada rezerviran je za Nebo, Anthony Avangarda, Vedranu Mastelu, Katarinu Džale, Manuelu Lovrenčić, Lukabu by Marina Jerant, a večer će zatvoriti debitantica sezone Loré.

U petak, 16. listopada na pistu Schwarzkopf Cro A Portera izlaze Etna Maar, Iva Karačić, Mario Vijačkić, Madame demode, Klisab, a dizajnu se nakon godina rada u fotografiji vraća 1st by Goran Čižmešija&Humana Nova.

Subota, 17. listopada, nam za zadnju večer donosi XD Xenia design čija će se revija održati u zasebnom terminu u 18:30 sati, a nakon nje, u 20:00 sati slijede Jelena Holec, TWINS by Begović & Štimac, Spirit by T.B., Sonja Lamut, Even East, te za kraj 26. Sezone Schwarzkopf Cro A Portera – Lokomotiva.

Sve revije počinju u 20 sati na atraktivnoj lokaciji prostora HAUBA@LAUBA, osim XD Xenie design, koja će se održati u subotu, 17. listopada u 18:30 sati. 26. Schwarzkopf Cro A Porter i ove se sezone održava

uz dugogodišnjeg partnera, brend Schwarzkopf, vodeće ime na području ljepote i njege kose, prisutno u 125 zemalja svijeta sa svojim dobro poznatim brandovima kao što su Schauma, Taft i Gliss. Schwarzkopf se ponosi svojom tradicijom, postavljanjem trendova i svjetskim uspjehom već 117 godina.