CAP24departure nasl1
  • Share:

SCHWARZKOPF CRO A PORTER AVANT GARDE 1.10.2014. & SCHWARZKOPF CRO A PORTER DEPARTURE 02. – 04.10.2014.

U susret novom izdanju najvažnijega domaćega modnog projekta Schwarzkopf Cro A Porter, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, predstavljamo Vam SCHWARZKOPF CRO A PORTER DEPARTURE.

Posjetitelji naviknuti na jedinstveno modno i produkcijsko uzbuđenje ni ovoga puta neće ostati uskraćeni za vrhunski doživljaj!
Prvi put za potrebe ovog projekta, u suradnji s nacionalnim avioprijevoznikom CROATIA AIRLINESOM, oni s najviše sreće ući će u prostor dosad nedostupan za javnost.
Avionska pista postat će modna, a avionski hangar lokacija događanja, za koje će ulaz biti strogo limitiran i kontroliran.
Inspirirani putovanjem, letom i brisanjem granica, organizatori najavljuju možda najsofisticiranije izdanje projekta dosad.

“Neopisivo smo ponosni što nas je Croatia Airlines odabrala za partnera u ovom projektu i pružila priliku da zajedno organiziramo događaj, koji će nesumnjivo pomaknuti granice. Ovo je jedinstvena prilika i čast. Preciznost, profesionalnost, sigurnost i sofisticirana izvedba, odlike su kojima možemo opisati i Croatia Airlines i Cro a Porter, a oba su branda od velikoga nacionalnog značaja. To je sjajan primjer suradnje, koja bi trebala funkcionirati na svim razinama.” ( V.D. )

Zahtjev za prisustvovanjem, potvrda akreditacije i potvrda rezervacije mjesta, ovaj će puta biti izvedeni u najstrožoj kontroli kakvu zahtijeva avionski prijevoz. Zato požurite s Vašim BOOKINGOM, jer kasni CHECK IN nije moguć!

Tradicionalno s novom sezonom dolazi i nova kampanja. Po prvi puta Schwarzkopf Cro A Porter donosi čak dvije!

Sjajni Mladen Šarić ponovo se vraća kao autor fotografija najavne kampanje DEPARTURE sa serijom atraktivnih fotografija snimljenih u avionskom hangaru te predivnom Anom Laurom Kapetanović u glavnoj ulozi.
Plavokosa Ana Laura, sa svojom ikonskom ljepotom, odjevena samo u elemente koje povezujemo sa putovanjem: kofer, bar kodove za oznaku prtljage, foliju za omatanje kofera te prekrivena tranzitnim žigovima, utjelovljuje gotovo couture glamur putovanja!
Make up: Tena Bašić, kosa: Salon RUŽA
Schwarzkopf Cro a porter DEPARTURE na rasporedu su od 02.-04.10.2014

Invalid Displayed Gallery

Talentirani Franjo Matković po prvi puta u ulozi fotografa kampanje za Schwarzkopf Cro A Porter, u dijelu projekta pod nazivom AVANT GARDE, donosi seriju fotografija sjajne atmosfere iza kulisa u tzv. backstageu. Sofisticirana mirnoća i styling Marija Vijačkića te Antonia Solar (Talia model) u ulozi modela, snimljeni su za vrijeme Photo daysa u Rovinju te kao takvi i pobjednički rad radionice EMOTIONS IN FASHION.

Make up: Ivana Bilanđija za Illamasqua, kosa: Nikola Blažinčić
Schwarzkopf Cro A Porter AVANT GARDE na rasporedu je 01.10.2014

Invalid Displayed Gallery