ultime_model_search2-990x640
  • Share:

Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search došao u Split

Tim Schwarzkopf Cro A Portera krenuo je na turneju po gradovima u potrazi za novim licima. Sinoć je održan casting u Splitu na koji se prijavilo čak 150 djevojaka i mladića koji imaju želju postati modeli. Ogroman interes oduševio je žiri koji je pomno birao splitske finaliste u City Centeru one Split. Izabrano je 20 finalista koji će već danas napraviti svoje prve modne korake.
Potraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, koja se kroz šest tjedana održava u čak pet gradova, započela je prošlog vikenda prvim castingom u City Centeru one West u Zagrebu, a ovog vikenda se nastavlja u City Centeru one Split. Neočekivano velik odaziv djevojka i mladića koji žele izgraditi karijeru u modnom svijetu iznenadio je organizatore na sinoć održanom castingu u Splitu.
U City Centeru one Split sinoć se okupilo čak 150 prijavljenih koji su pred žirijom po prvi puta prošetali pistom Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha. Žiri, u kojem se nalaze manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinić i Ivica Palinić, fotografi Joanna Paciorek i Danijel Galić , vizažistkinja Ivana Mlikota, PR managerica Jasmina Kapetanović, novinarka Cro A Porter TV-a Magdalena Balenović i stilistica Slađana Divjak na čelu s Viktorom Dragom izabrao je 20 novih lica.
Finalisti će današnji dan provesti pripremajući se za svoje prve profesionalne korake. Hrvatska Heidi Klum, poznata splitska manekenka Iris Rajčić naučit će ih kako pravilno hodati po pisti, dok će se za njihov izgled pobrinuti vizažistica Ivana Mlikota te frizeri Nikola Blažinić i Ivica Palinić. Za svoje prve profesionalne fotografije pozirati će pred objektivima Joanne Paciorek i Danijela Galića, a u 18 sati će odnositi i svoju prvu reviju u City Centeru one Split. Poznata splitska dizajnerica Neda Makjanić Kunić odabrati će večeras jednu od finalistica koja će nositi reviju modne kuće MAK na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru.
Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search nakon Splita nastavlja se sljedeći vikend u Rijeci. Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele postati dio modnog svijeta. Nakon 14. i 15.03. u Tower centru u Rijeci, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search održat će se, 21. i 22.03. u Supernova Zadar, a 28. i 29.03. u Portanova Osijek. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

Invalid Displayed Gallery