Jet Lag Cover
  • Share:

SCHWARZKOPF CRO A PORTER VAM PREDSTAVLJA: JET LAG – Jesen/Zima 2014/15 PARIZ

Jet Lag prije leta na Schwarzkopf Cro A Porter donosi Vam kampanju i lookbook Jesen/Zima 2014/15 za kolekciju PARIZ. Kako u imenu branda sadrže tematiku ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Portra s Jet Lag odlazimo na prvo ovosezonsku vožnju, i to u Pariz.

JET LAG – Jesen/Zima 2014/15 PARIZ
Modni dvojac Jet Lag, dizajnerice Jasmina Arnautović i Maja Virgej snimile su kampanju za kolekciju Pariz – jesen/zima 2014/15.

Inspirirane Parizom svoj su dosadašnji urbani casual stil obogatile duhom pariške romantike. Funkcionalna odjeća inspirirana je detaljima arhitekture, šarmom ulica i bulevara te francuskom šansonom i Edith Piaf. Obogaćena je kozmopolitskom svježinom, punom preokreta i jedinstvenih detalja na svakom komadu iz kolekcije.

Predimenzionirani i pomalo “muški” krojevi na ženama, romantične suknje, koktel haljinice, neobične košulje, široki kaputi, mantili i uski krojevi hlača spoj su retra i seksi modnog izričaja koji odiše trendom.

Kolekcija je prošarana hrabrom paletom boja: od crne, raznih nijansi sive i sivo-plave boje, štofova, trapera i pamučnih kepera, preko nešto nježnijih tonova bež boje na mantilima i kaputima pa do jarko-crvene boje neoprena i kože, crno-bijelih prugica te upečatljivih

crno-bijelih uzoraka na toplom vunenom štofu.

Kampanja je snimljena u suradnji s Nike Hrvatska, te upotpunjena tenisicama iz Nikeove kolekcije Air Max Lunar 90.

Fotografija: Danijel Galić
Frizura: Nikola Blažinčić
Šminka: Karen Begić Jukčić
Modeli: Dajana Srnec i Marko Plukavec

Ovosezonski, Schwarzkopf Cro a Porter održat će se od 01. – 4.10.2014. na dvije lokacije:
Schwarzkopf Cro A Porter AVANTGARDE 01.10.2014.@ Muzej automobila Ferdinand Budicki
Schwarzkopf Cro A Porter DEPARTURE 02. – 04.10.2014 @ Zračna luka Zagreb

 

Invalid Displayed Gallery