Fashion week Zagreb Cro a Porter
  • Share:

Spajaju se Fashion Week Zagreb i Cro a porter!

Spajaju se dva najveća domaća modna projekta, Fashion Week Zagreb i Cro a porter u jedan zajednički projekt, pod nazivom Fashion Week Zagreb/Cro a porter kao cjelovito ime te Fashion Week Zagreb Cap.

Projekt će od sada funkcionirati kao sveobuhvatna i cjelovita platforma, koja će predstavljati domaći dizajn na svim razinama, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Tako će se dizajnerske kolekcije svih vodećih hrvatskih dizajnerskih imena predstavljati dva puta godišnje pod imenom Fashion Week Zagreb, a izdvojene prezentacije i projekti tijekom cijele godine pod nazivom Cro a porter.

 Ova dva projekta lansirana su u razmaku od samo mjesec dana i paralelno su gradile svoju priče te su sukladno razvoju domaće modne scene, postavili iste u poziciju spremnu za njezin sljedeći nivo poslovanja i prezentiranja modnog dizajna.

Stoga će Fashion Week Zagreb/Cro a porter kroz cijelu 2017. godinu zajedno slaviti 15 godina postojanja domaćeg modnog potpisa.

“Nakon 15 godina, domaća modna scena došla je na jedan ozbiljniji nivo kada je potrebno nešto promijeniti kako bi i dalje napredovala i kako bi konačno dobili jasniju, kvalitetniju sliku na tržištu, s dizajnerima koji prodaju, sa stvarnim kupcima i ekskluzivnijim pristupom prezentacije kolekcija. U današnje vrijeme, mjesta za nadmetanje nema, vrijeme je da se ujedinimo, međusobno nadopunjujemo i zajedničkom energijom radimo ono u čemu smo najbolji. Sinergija naša dva projekta zajedno čini izuzetno jaku modnu silu i jako se radujem projektima koji su ispred nas. “

“Naše poznanstvo svakako nije novo, a suradnja između mene i Suzy kao agenta dogodila se prije više od dvadeset godina. Oboje smo svjesni naših prednosti, a na manama ćemo raditi zajedničkim snagama. Moram priznati da je ovo inspirativan projekt te daleko dobrodošla priča u današnje doba uzajamnih na
dmetanja i natjecanja. Siguran sam kako sceni zajedno možemo ponuditi još više dobrih projekata!” izjavio je Viktor Drago.